1 Φεβ 2016

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 4 ΦΛΕΒΑΡΗ!

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΙΣ 10πμ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ:

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ

ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙΣ ΑΙΩΝΩΝ ΤΣΑΚΙΖΟΥΝ ΤΟN ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗN ΝΕΟΛΑΙΑ

Η Νέα ασφαλιστική μεταρρύθμηση είναι ένα θαρρετό βήμα τσακίσματος του Λαού στον βωμό των απαιτήσεων του Κεφαλαίου και της ΕΕ. Η μνημονιακή κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έρχεται να διαλύσει κάθε κοινωνικό στίγμα που είχε το Ασφαλιστικό σύστημα και να εμπεδώσει στον κόσμο πως “καθένας είναι υπεύθυνος για την ασφάλισή του”. Το νέο αυτό έκτρωμα, σε συνέχεια με τις πολιτικές ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και της μνημονιακής πολιτικής, έρχεται κομβικά να :
  • Διευρύνει την απλήρωτη και Μαύρη εργασία
  • Αφήσει πολύ κόσμο εκτός Συνταξιοδότησης
  • Δώσει μία αγορά φιλέτο στα αρπακτικά των Ασφαλιστικών εταιριών, αφήνοντας τον Λαό και την νεολαία έρμαιο των απαιτήσεών τους
  • Ψαλιδήσει ότι έχει μείνει από συντάξεις και ταμεία
  • Αφαιμάξει “όσους αντέχουν” με τις αυξημένες εισφορές
  • Τσακίσει την μικρομεσαία αγροτιά

Με παλλαϊκό ξεσηκωμό οφείλει να απαντήσει το εργατικό κίνημα, ο νόμος αυτός πρέπει να μείνει στα χαρτιά. Με τον Λαό στο προσκήνιο θα επιβάλουμε τις ανάγκες μας!

ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ!

Οι ανάγκες και τα συμφέροντα της εργατικής τάξης και του λαού είναι σε πλήρη αντίθεση με τη βάρβαρη λογική του κεφαλαίου, του «κουαρτέτου» και των κυβερνήσεων του. Η κοινωνική ασφάλιση, η περίθαλψη, η αξιοπρεπής σύνταξη είναι κοινωνικά δικαιώματα. Παλεύουμε να πάρουμε πίσω τον πλούτο που παράγουμε, που όσο πιο γρήγορα μεγαλώνει τόσο πιο γρήγορα συγκεντρώνεται στα χέρια του κεφαλαίου.
Βροντοφωνάζουμε ΑΝΑΤΡΟΠΗ, δεν θα συνεχιστεί η λαίλαπα του μαύρου μετώπου Κυβέρνησης / ΕΕ / ΔΝΤ / Κεφαλαίου! Η Απεργία αυτή να γίνει έναυσμα λαϊκού ξεσηκωμού! Κλιμάκωση του αγώνα με συντονισμό των εργαζομένων, θα δώσουμε την μάχη μέχρι το τέλος! Πάμε κόντρα στις ξεπουλημένες γραφειοκρατίες των ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ ενισχύουμε την ανεξάρτητη συγκέντρωση συλλόγων, σωματείων και φορέων στο Παράρτημα!


Μπορούμε να νικήσουμε! Να έχει ο Τσίπρας την τύχη του Γιαννίτση και των λοιπών φίλων του!